+373 79221111
Schimb si returnare

Toate produsele noastre sunt realizate la comandă, în funcție de parametrii selectați de client (tehnologia de execuție, dimensiunea, disponibilitatea accesoriilor), așadar vă rugăm să citiți politica noastră de returnare. Garantăm o rambursare a produsului primit în următoarele cazuri:


1. Imaginea diferă de cea ordonată, are vânătăi sau alte defecte vizibile clar.

2. Dimensiunea produsului nu se potrivește cu ordinea mai mare de 2 cm.

3. Produsul este deteriorat la livrare.

4.Tehnologia de execuție diferă de cea comandată.

Returnarea sau înlocuirea mărfurilor nu se aplică bunurilor de bună calitate, în deplină concordanță cu descrierea de pe site-ul magazinului nostru online.


RETURNIRE / ÎNLOCUIRE A MĂRFURILOR ȘI RETURNĂRI DIN BANI

1.În termen de cel mult 7 zile de la primirea mărfii, Clientul trebuie să ne anunțe despre defectele găsite în produs prin e-mail. 
2.În mesaj, este necesar să descrieți în detaliu deficiențele descoperite, de asemenea, vă rugăm să atașați mesajului o fotografie cu mărfurile primite - față și spate.
3.După examinarea cererii dvs., administratorul vă va trimite adresa către care doriți să trimiteți mărfurile. În acest caz, Clientului i se va rambursa costul de expediere / livrare la adresa noastră a mărfurilor care urmează să fie returnate.
4.În termen de 7 zile din momentul primirii bunurilor, fondurile vor fi rambursate în contul dvs. bancar.
5.În cazul în care sunt disponibile mărfurile, în timpul locurilor de plată, este posibil să se acorde mărfuri pentru adresa clientului, care poate fi cel mult 10 zile de la începutul primelor mărfuri pentru o schimbare, în funcție În acest caz, Clientul va fi rambursa costul de expediere / livrarea adresei de la îngrijirea mărfurilor urmează să se înlocuiască.