+373 79221111
Despre companie

Joma este o companie spaniolă specializată în îmbrăcăminte sport și încălțăminte. Biroul principal al companiei este situat în orașul spaniol Portillo de Toledo, în apropierea centrului administrativ al provinciei Toledo. Numele companiei provine în numele fiului fondatorului, care este acum președintele companiei, Jose Manuel. 

A fost fondată inițial de Fructuoso Lopez în 1965. Compania a început să își producă produsele cu doar 8 angajați. În cei 50 de ani de existență, Joma a devenit o companie multinațională. Este specializat în fotbal, baschet, handbal, volei și echipament pentru piste și teren. Este sponsorul oficial al comitetelor Olimpice din multe țări, de exemplu, în timpul Olimpiadei de la Rio de Janeiro, marca a acționat ca partener al comitetelor din Spania, Portugalia, Mexic, Bulgaria etc.

100 млн

Utilizatorii au vizitat JOMA în 2018

1.2 млн

Disponibil pentru cumpărarea de bunuri

81 %

Cumpărătorii noștri se întorc

Site-ul nostru are o medie de peste 2.000.000 de vizitatori unici pe zi, iar acest număr continuă să crească. Nu ne oprim la lauri, vom continua să construim un impuls, încercând să devenim cel mai bun supermarket online din țară - un loc unde puteți alege și cumpăra orice bunuri - conștient, ieftin și convenabil.

Scopul nostru principal și principiul fundamental în activitatea noastră este satisfacția clienților - atât clienți retail, cât și organizații. Am colaborat cu unele companii de peste 10 ani. Când rezolvăm orice problemă, suntem mereu pe partea noastră, pentru că înțelegem că viitorul nostru este 100% în mâinile tale.

Parteneri

Colaborare

Contacte

Livrare

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

★ Sale ★

Magazin online de îmbrăcăminte sport

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.